noga nougat cream likeur eigen etiket
Private label

Nougat Cream

Op de fles kan uw eigen etiket. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

  • 14,9%
Bestellen of meer info
Categorieën: , ,

Nougat Cream

Nougat is een cream likeur bereid uit de fijnste ingrediënten met de volle smaak van honing, noten en de beste nougat.

Private Label

Op de fles kan uw eigen etiket. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

Relatiegeschenk

Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde fles om uw relaties cadeau te doen? Samen ontwerpen wij voor u een fles met daarop een logo, een tekening van uw gebouw, spreuk, groet of noem maar op.

Wat is nougat:

Nougat is een lekkernij. De vernederlandste naam noga komt van het Franse woord nougat. De plaats Montélimar in Frankrijk is de bakermat van de noga zoals hij in het noorden van West-Europa het best bekend is. De oorsprong van noga is echter veel ouder; tot in het Byzantijnse Rijk zijn er historische sporen teruggevonden. In Iran staat Isfahan bekend als het centrum van de noga, die daar ‘gaz’ wordt genoemd. Algemeen kan men stellen dat alle landen rond de Middellandse Zeeen in het Midden-Oosten wel een variant van noga kennen; onder andere vanwege de aanwezigheid van noten en honing. De ingrediënten van noga zijn: honing, suiker en glucosestroop, stijfgeklopte eiwitten en geroosterde noten (amandelen, walnoten, hazelnoten of pistachenoten) en/of gekonfijte of gedroogde vruchten.
De eiwitten worden stijf geklopt met wat suiker. Honing, suiker en glucosestroop worden met wat water tot suikersiroop gekookt. Deze kokende siroop wordt langzaam op het eiwitmengsel gegoten, terwijl het nog steeds gemixt wordt. Door de warmte van de suikersiroop stolt het eiwit en wordt het langzaam een taaie massa. Hier worden de noten en vruchten doorheen gemengd.