Hazelnoot likeur private label

Hazelnoot Likeur

Op de fles (naar keuze) kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

  • 24%
Bestellen of meer info
Categorie:

Hazelnoot Likeur

Een heerlijke likeur die zich kenmerkt door de zoete smaak van de hazelnoot.

Private Label

Op de fles (naar keuze) kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

Relatiegeschenk

Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde fles om uw relaties cadeau te doen? Samen ontwerpen wij voor u een fles met daarop een logo, een tekening van uw gebouw, spreuk, groet of noem maar op.

Serveren

Deze overheerlijke likeur kan puur of met ijs gedronken worden, maar wordt ook vaak gebruikt als ingrediënt voor cocktails, met koffie, of in nagerechten.

Cocktail

  1. Begin met een shaker met ijs
  2. Voeg de Hazelnoot likeur (30 ml), Latte Macchiato Cream(30 ml) en de koffielikeur (15 ml) met een barmaatje toe. Voeg ook 15 ml vloeibare slagroom of volle melk toe
  3. Even krachtig shaken
  4. Uitschenken zonder ijs in een gekoeld martiniglas
  5. Garneer met stukje witte chocolade met hazelnoot op het glas

Dessert

Een heerlijk dessert van Hazelnoot likeur, espresso en vanille-ijs.

Benodigdheden: 4cl Hazelnoot likeur, 1 kopje espresso en een bol vanille ijs.

  1. Schenk de likeur en de hete espresso in likeurglaasjes.
  2. Kies een glas met een wijde hals voor de bol vanille-ijs.
  3. Serveer de 3 glazen bij elkaar op een bord.
  4. Schenk na het serveren de likeur en espresso over het ijs.

Wat is een Hazelnoot

De hazelaar is een in West-Europa inheemse struik uit de berkenfamilie. De vrucht van de hazelaar is de hazelnoot, waarvan de kern eetbaar is. Naast de wilde hazelaar zijn er commercieel verbouwde hazelaars. Deze zijn geoptimaliseerd voor de productie van grote noten en voor noten met weinig vliezen. De rassen zijn ontstaan uit kruisingen tussen diverse soorten. Ook hazelnoten afkomstig van de lambertsnoot hebben een grote economische waarde. De kleinere noten van de wilde hazelaar worden echter gewaardeerd om hun meer uitgesproken smaak.

Hazelnoten zijn een bron van vitamine E. Een handvol bevat ongeveer 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Hiernaast bevatten ze veel energie (682 kcal per 100 gram), voornamelijk in de vorm van onverzadigde vetzuren.

Hoe smaakt de hazelnoot

Hazelnoten hebben een milde, gesofisticeerde smaak die men kan omschrijven als zoet, rijk, boterachtig en rokerig. Perfect voor onze likeur.