Latte Macchiato Private Label
Private label

Latte Macchiato Cream

Op de fles kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

  • 14,9%
Bestellen of meer info
Categorieën: , ,

Latte Macchiato Cream

Een heerlijke cream likeur met de smaak van Latte Macchiato. Bereid uit de fijnste ingrediënten.

Private Label

Op de fles kan uw eigen etiket of een zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

Relatiegeschenk

Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde fles om uw relaties cadeau te doen? Samen ontwerpen wij voor u een fles met daarop een logo, een tekening van uw gebouw, spreuk, groet of noem maar op.

Wat is Latte Macchiato

Een latte macchiato is een koffiedrank die bestaat uit laagjes van melk en espresso. Latte betekent melk en macchiato betekent gevlek; het gevlekte patroon ontstaat als de espresso op de juiste manier wordt toegevoegd aan de melk. Aan de latte macchiato kan karamel worden toegevoegd; dit is echter niet volgens de traditionele Italiaanse bereidingswijze.

Het fundamentele verschil met de café latte, is dat er bij de latte macchiato een shot espresso wordt toegevoegd aan de melk, daar waar bij de caffè latte melk aan de koffie wordt toegevoegd: de nadruk ligt op de melk. De latte macchiato veronderstelt ook de aanwezigheid van melkschuim, eerder dan gewoon warme melk. Ook de gelaagdheid van de verschillende drankonderdelen is bij de bereiding cruciaal. Een gelijkaardige drank waar boven de espresso slechts een beperkte hoeveelheid melkschuim wordt toegevoegd, is de café macchiato.

Latte macchiato wordt in Italië vanwege de grote hoeveelheid melk gezien als koffie voor kinderen, echter bevat onze cream drank alcohol en is deze niet geschikt voor kinderen.