Private label

Rode Wijn

Op de fles kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

  • 13%
Bestellen of meer info
Categorie:

Rode Wijn

Een Rijke, smaakvolle rode wijn. 75cl

Private Label

Op de fles kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

Relatiegeschenk

Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde fles om uw relaties cadeau te doen? Samen ontwerpen wij voor u een fles met daarop een logo, een tekening van uw gebouw, spreuk, groet of noem maar op.

Druivensoort

Garnacha (vooral bekend als Grenache) is een rijke, smaakvolle rode wijn of diepe, robijnrode roséwijn. De Fransen hebben de druif omgedoopt tot Grenache, maar oorspronkelijk komt de druif uit Spanje waar hij Garnacha wordt genoemd. Omdat de druif zich thuis voelt in warme en droge gebieden is hij ook terug te vinden in onder andere Californië en het zuiden van Australië. De druif is mede verantwoordelijk voor ‘s werelds meest gevierde rode wijnen: Châteauneuf-du-Pape.

Garnacha is een erg veelzijdige druif die over heel de wereld te vinden is. In Frankrijk is de druif het meest aangeplant in de zuidelijke Rhônevallei en in de Provence en Languedoc-Roussillon. Naast Syrah en Mourvèdre is de druif te vinden in de klassieke zuidelijke Rhôneblend en ook is het de belangrijkste druif in Châteauneuf-du-Pape.

Cocktail

Ingrediënten:

  • IJsblokjes
  • Rode wijn
  • Fanta Lemon
  • Plakjes sinaasappel
  • Verse munt

Wat moet je doen:

Vul een groot glas tot over de helft met ijsklontjes. Vul voor de helft met de wijn en maak het glas vol met de Fanta Lemon. Doe er eventueel nog een plakje sinaasappel en blaadjes verse munt bij. Rietje erin, klaar!