witte wijn private label eigen logo
Private label

Witte Wijn

Op de fles kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

  • 13%
Bestellen of meer info
Categorie:

Witte Wijn

Deze droge witte wijn heeft een hoge zuurtegraad. Door de combinatie van droog en zuur is dit een erg frisse wijn. Verder is het een erg fruitige wijn met een dominante limoensmaak. Andere fruitsmaken zijn: meloen, perzik, grapefruit en venkel.

Private Label

Op de fles kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

Relatiegeschenk

Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde fles om uw relaties cadeau te doen? Samen ontwerpen wij voor u een fles met daarop een logo, een tekening van uw gebouw, spreuk, groet of noem maar op.

Druivensoort

Verdejo is een witte druivenras dat al meer dan 1.000 jaar wordt geplant in Spanje, voornamelijk in Rueda. Dat is een historische wijnstreek ten noordwesten van Madrid. De verdejo druif levert frisse, zachte, fruitachtige witte wijnen op met intense aroma’s. Het heeft kenmerken van citrus en meloen en heeft een hoog zuurtegraad. Hoewel de druif onlosmakelijk met Spanje is verbonden kent het zijn oorsprong in Noord-Afrika. Vervolgens kende het in de 11e eeuw via Zuid-Spanje zijn weg naar het noorden. In deze beginperiode werd de druif voornamelijk gebruikt voor de productie van sherry’s. Verdejo is één van de weinige druiven waarvan de productie in één land plaatsvindt. Bijna alle verdejo komt uit de Rueda streek in Spanje. Toch zijn er een aantal wijngaarden in de Verenigde-Staten waar deze druif ook groeit. Verder is Spanje verantwoordelijk voor alle productie wereldwijd.