Graanjenever private label
Private label

Graanjenever

Op de fles kan uw eigen etiket. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kan uw eigen ontwerp aanleveren.

  • 35%
Bestellen of meer info

Graanjenever

Onze echte Hollandse Graanjenever is op traditionele wijze gemaakt uit gouden granen gestookte alcohol, jeneverbessen en zorgvuldig geselecteerde kruiden. Hierdoor krijgt deze kristal zuivere jenever zijn milde en karaktervolle smaak.

Private Label

Op de fles kan uw eigen etiket. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kan uw eigen ontwerp aanleveren.

Relatiegeschenk

Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde fles om uw relaties cadeau te doen? Samen ontwerpen wij voor u een fles met daarop een logo, een tekening van uw gebouw, spreuk, groet of noem maar op.

Wat is Graanjenever

Jenever is een kristal zuiver distillaat op basis van graan of melasse, jeneverbessen en kruiden. Jenever is oer-hollands, al zijn de meningen over de oorsprong verdeeld. Nederlanders zijn ervan overtuigd dat het een Hollandse uitvinding is (uit de 17e eeuw om precies te zijn), Echter vinden de Belgen dat zij jenever hebben ontdekt. Sinds 2008 heeft jenever een beschermde geografische aanduiding: het mag dus alleen in Nederland, België en enkele Duitse en Franse provincies geproduceerd worden

Graanalcohol

Graanalcohol is een gezuiverde vorm van ethanol, gemaakt van de destillatie van gefermenteerde graan. De ethanol wordt geproduceerd door fermentatie van suikers in het graan door gist voorafgaand aan herhaalde destillatie of rectificatie. De term “graanalcohol” kan worden gebruikt om te verwijzen naar ethanol geproduceerd uit graan of een andere agrarische oorsprong (zoals in bier of wodka) of het kan worden gereserveerd om alcohol te beschrijven die ten minste 90% zuiver is.